مرکز فرهنگی هنری شماره 4 اردبیل

 این مرکز در دهه فجر سال 1383 با گرامیداشت یاد و خاطره شهید نوجوان " سعید وثوقی ایرانی" نام گذاری شده و فعالیتهای فرهنگی، هنری، ادبی خود را با هدف خدمت به فرزندان این مرز و بوم آغز نمود.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 6 سال کامل تا 18سال

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

بخش های مرکز :

 

  دارای  یک کتابخانه ثابت ویک واحد سیار

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک و نوجوان / سالن آمفی تئاتر / اتاق قصه گویی / 1کارگاه هنری و 1 کارگاه ادبی

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی / کارگاه سفال / کارگاه ادبی

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در دو شیفت از ساعت 8 صبح الی 17 عصر / روزهای زوج پسر و روز های فرد دختر

پرسنل :

 

  2 مربی فرهنگی سیار و ثابت- ۱ مربی مسئول مرکز - 1نفر نیروی هنری – 1نفر نیروی ادبی و 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱8 سال  و پرداخت شهریه  20000  تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

  اردبیل، اسلام آباد وحدت 4 خییابان شهید فخریزاده نبش کوچه نسیم 1و 2

تلفن :

 

  تلفن :  04533477766

مسئول مرکز :

 

  خانم فاطمه حیدری علی کمر  


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1401/08/16 - 18:59
  • تعداد بازدید: 764
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به منظور هماهنگی فعالیت‌های هفته کتاب و کتابخوانی؛

نهمین نشست اعضای شورای فرهنگی کانون استان اردبیل برگزار شد

نهمین جلسه شورای فرهنگی کانون استان اردبیل در راستای برنامه‌ریزی و هماهنگی فعالیت‌های هفته کتاب و کتابخوانی، فضا آرایی مراکز فرهنگی و هنری و بررسی شرایط و هزینه‌های بخش مکاتبه‌ای آفرینش‌های ادبی کانون استان، قبل‌ازظهر روز یکشنبه 15 آبان‌ماه سال 1401، در دفتر مدیرکل برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، جلسه ملیحه ملک‌زاده فرد، سرپرست اداره کل کانون استان دراین با اشاره به نقش کتاب در توسعه فرهنگی کشور، گفت: توجه به امرمطالعه و ترویج کتاب و کتاب‌خوانی، سطح بینش و آگاهی افراد جامعه را در راه توسعه‌ی فرهنگی کشور ارتقا خواهد داد.

 ملک‌زاده فرد دوران کودکی را فرصت طلایی در تعیلم و تربیت افراد ذکر کرده و تصریح کرد: عادت به مطالعه و علاقمندی به کتابخوانی به عنوان رفتاری که از دوران کودکی در انسان نهادینه شود، زمینه رشد و تعالی افراد جامعه را بهتر و سریعترفراهم خواهد ساخت.

وی با بیان اینکه هفته کتاب و کتابخوانی فرصتی برای تبیین نقش کتاب در زندگی است، تصریح کرد: ترویج و توسعه فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، فقط معطوف به این مناسبت نیست و باید فعالیت‌های اثرگذار در جهت ارتقای فرهنگ کتاب و کتابخوانی با همت همکاران و مربیان مراکز ادامه داشته است.

داریوش علومی، معاون فرهنگی کانون استان نیز با اشاره به آغاز برنامه‌های هفته کتاب و کتابخوانی از 21 تا27 آبان ماه1401،گفت: بر اساس شیوه‌نامه ارسالی از سوی آفرینش‌های فرهنگی کانون، فعالیت‌های فرایندی در خصوص ترویج روحیه‌ی کتابخوانی و ایجاد حس لذت از مطالعه با نگاه ویژه به ادبیات کهن از تابستان سالجاری در مراکز کانون استان شروع شده است.

علومی، با اشاره به اجرای طرح خلاقِ ترویج کتابخوانی در مراکز کانون استان، اظهار داشت: مربیان فرهنگی، هنری و ادبی مراکز استان با طراحی شیوه‌های نو و خلاق در زمینه‌ی ترویج کتاب و کتابخوانی، اقدام به اجرای آن درقالب فعالیت‌های متنوع کردند که با ارسال مستندات، فرم و گزارش‌های مربوطه و داوری آثار توسط کارشناسان فرهنگی، از مجموع 21 طرح ارسالی  4 طرح برگزیده جهت تدوین مجموعه طرح‌های خلاق به اداره‌کل آفرینشهای فرهنگی کانون معرفی شد.

وی تصریح کرد: جشن‌ هفته‌ی کتاب و کتاب‌خوانی همزمان با سراسر کشور، با عنوان «در سایه‌سار کتاب» در مراکز کانون استان و بصورت ویژه برنامه استانی در اداره کل استان برگزار می‌شود.

همچنین در ادامه این نشست در خصوص شرایط و هزینه‌های مربوط به فضا آرایی مراکز و نحوه فعالیت بخش مکاتبه‌ای آفرینش‌های ادبی کانون استان بحث و گفت‌وگو شده و هر یک از اعضای حاضر در جلسه به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود در ارتباط با مسایل مطرح در این نشست پرداختند.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت